Avoimia työpaikkoja: Koneenhoitajia ja prepress-työntekijä kirjapainoon

St Michel Print Oy on Mikkelissä toimiva ohkopaperiin erikoistunut painotalo. Kirjansitomomme toteuttaa painotuotteita ja kirjoja kaikilla mahdollisilla sidosasuilla sekä kansiratkaisuilla. Tuotteisiimme kuuluvat uskonnollinen kirjallisuus, lakikirjat, luettelot, tuoteselosteet, manuaalit sekä sanakirjat. Toimintamme on kansainvälistä. Suurin osa tuotannostamme menee vientiin yli 30 eri maahan. St Michel Print kuuluu Länsi-Savo-konserniin ja toimipaikkamme on Mikkelissä hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Henkilöstömme monitaitoisuuden kehittämishankkeen myötä haussamme on nyt

Koneenhoitajia ja prepress-työntekijä kirjapainoon

Sarjanitomakoneen (stiftari) koneenhoitaja

Liimanidontakoneen koneenhoitaja

Sinulla on kokemusta teollisuuden koneiden käytöstä ja ylläpidosta. Tunnet mahdollisesti erilaisia liimaustekniikoita. Viestit sujuvasti suomen kielellä. Kokemus graafisesta teollisuudesta sekä paperituotteiden jalostuksesta katsotaan eduksi. Tehtäviisi kuuluvat koneen käytön lisäksi normaalit huoltotehtävät. Avoinna on kolme tehtävää eri koneilla.

Prepress-työntekijä

Sinulla on kokemusta CTP:sta, värihallinnasta ja mahdollisesti asiakkaan teknisestä neuvonnasta. InDesign ja työnkulkuohjelmat ovat sinulle tuttuja. Viestit sujuvasti suomen ja englannin kielellä. Työsi ei rajoitu prepress-työhön, vaan siihen sisältyy myös muita kirjapainon tehtäviä. Tehtäväkuvan räätälöintiin on mahdollisuus.

Arvostamme sekä koneenhoitajien että prepress-työntekijän toimissa teknistä peruskoulutusta, monitaitoisuutta ja halua kehittyä teollisuustuotannon tehtävissä.

Työskentely tapahtuu pääosin 2-vuorotyössa, mutta ajoittain myös yöllä. Palkkaus on Media- ja painoalan työehtosopimuksen sekä osaamisen mukainen. Tarjoamme kokoaikaisen ja vakituisen työsuhteen sekä kehittyvän työympäristön suomalaisessa perheyhtiössä. Aloitusajankohta sopimuksen mukaan.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 24.2.2019 mennessä sähköpostilla osoitteeseen: matti.uuttu@stmichelprint.fi. Jos kiinnostuit ja haluat lisätietoja, soita klo 12-18 välillä: Matti Uuttu, puhelin 044 0350 258.

Comments are closed.